Bondedagar i Ryttylä 10 – 12.2

Kristna Bönders ”bondedagar” ordnas i år på kansanlähetysopisto i Ryttylä, Hausjärvi 10–12 februari. Temat är ”Närmare Jesus”. I den turbulenta världen och vardagen är Jesus Kristus vår enda trygghet. Han ger oss en framtid och ett hopp och försäkrar oss om att vi inte behöver vara rädda, oberoende av omständigheterna.

Under veckoslutet får vi träffa andra troende bönder, uppmuntra varandra, höra bibelundervisning och vittnesbörd samt be och lovprisa Herren tillsammans.

Programmet börjar med middag på fredag kl 17 och avslutas med lunch på söndag kl 12. På lördag eftermiddag får vi gäster från Marttyyrien ääni. Petri Nuotio berättar om hur kristna i olika länder och tider har klarat sig under svåra tider och förföljelser. På söndag talar pastor Heikki Järvi. Han är före detta svinfarmare. 

Under veckoslutet finns det möjlighet till förbön och samtalsstöd. Naturligtvis finns även tid för bastu och umgänge.

För barn och unga

ordnas eget program, som enligt åldersgrupp innehåller bibelundervisning, uteliv och annat trevligt. Av barn under 15 år uppbärs ingen deltagaravgift. Jordbruksstuderande deltar också gratis och övriga studeranden får rabatt.

Observera att det går behändigt att komma till Ryttylä med tåg. Lokaltåget mellan Helsingfors och Tammerfors stannar i Ryttylä. Från stationen är det en dryg kilometer till konferansplatsen. Även bilskjuts ordnas från stationen.

Deltagaravgifter:
  • Hela veckoslutet med helpension: 95 € (enrum 145 €)
  • Hela veckoslutet utan övernattning: 65 €
  • Endast fredag: 15 €
  • Endast lördag: 30 €
  • Endast söndag: 15 €
  • 0 – 15 år och lantbruksstuderande deltar gratis. Övriga studerande, hela veckoslutet 70 €

Anmäl dig senast 5.2

Du kan anmälagenom att skicka e-post till kristnabonder@gmail.com.  Du kan också ringa eller skicka meddelande till Kaj 040 5467744.

Meddela varje deltagares namn, din adress, e-postadress, telefonnummer och eventuella dieter.

Frågor angående veckoslutet eller föreningen kan riktas till: Kaj 040 5467744

Eller per e-post: kristnabonder@gmail.com

Varmt välkommen med!